Σχετικά με εμάς

360 CHARTERED PR CONSULTANTS

Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας.

Παρέχουμε προσιτές και άκρως προσαρμοσμένες υπηρεσίες σε κάθε έναν από τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Εργαζόμαστε γρήγορα, παρέχοντας ποιότητα, στρατηγική σκέψη και αποτελεσματικότητα στο πλαίσιο της διαχείρισης του προϋπολογισμού σας.

Συνεργαζόμαστε είτε με πολυεθνικές εταιρείες είτε με μικρές επιχειρήσεις. Η ομάδα μας εκτιμά τις προκλήσεις και προσφέρει λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο δημιουργίας, ενίσχυσης και προώθησης εταιρικής επωνυμίας με τη χρήση παραδοσιακών και σύγχρονων μεθόδων μάρκετινγκ.

Με μακρόχρονη παρουσία στον κλάδο των επικοινωνιών, εγγυόμαστε την παροχή υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας που προσθέτουν αξία σε κάθε brand και σε κάθε επιχείρηση.

Από τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση μέχρι την ανάπτυξη Ιστότοπου και την καμπάνια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η 360 Chartered PR Consultants είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε εταιρεία!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη της εταιρείας σας δημιουργώντας στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας με σκοπό την παραγωγή μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Πιστεύουμε στην εμπνευσμένη δημιουργία και τη συνδυάζουμε με δοκιμασμένες μεθόδους, βρίσκοντας στη μέση τη συνταγή της επιτυχίας. Θα χαρούμε πολύ να τη μοιραστούμε μαζί σας!

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πιστεύουμε στις συνεργασίες και στην ομαδικότητα.

Στην 360 Chartered PR Consultants μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες.Ως αποτέλεσμα της φιλοσοφίας μας, έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με εξαιρετικά ικανούς και πλήρως καταρτισμένους ειδικούς σε τομείς όπως ο Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων, ο Σχεδιασμός Γραφικών, η Δημιουργία Περιεχομένου και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Η συνεχόμενη μακροχρόνια συνεργασία μας εγγυάται την παροχή πληθώρας υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από επαγγελματίες που κατανοούν πλήρως τις ανάγκες σας και είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας.
0 %

Total

0 %

Total

0 %

Total

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες με εξαιρετική ακαδημαϊκή κατάρτιση και διεθνή εμπειρία.

ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ

CEO & FOUNDER

+357 22026723


MΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

DIGITAL MARKETER

+357 22026723


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΥΤΖΑΣ

DIGITAL MARKETING ADMINISTRATOR

+357 22026723