ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Εταιρική Εκπαίδευση

Σας παρέχουμε τα υψηλότερης ποιότητας μαθήματα eLearning ή face-to-face  προσαρμοσμένα στις ανάγκες εταιρειών σαν τη δική σας. Αναπτύξτε τις δεξιότητες που χρειάζεται το εργατικό σας δυναμικό για να ανταγωνιστεί και να κερδίσει. Τα επιμελημένα μας μαθήματα συμβάλλουν στη κάλυψη των κενών γνώσης και στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Είτε είστε μια ομάδα 5 είτε 1.000 ατόμων, η 360 PR PROFESSIONAL TRAINING προσφέρει ευέλικτες επιλογές ώστε να μπορείτε να θέσετε στόχους για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων σας.

Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης εργαζομένων για διαφορετικές λειτουργίες και ρόλους, σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων μαθησιακών στόχων τα οποία προσφέρονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Διερευνήστε την γνώση σας. Αλλάξτε νοοτροπία

Βοηθάμε τους οργανισμούς να δημιουργήσουν ένα ταλαντούχο και αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό μέσω εξειδικευμένων εργαστηρίων κατάρτισης που παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό με υψηλό αντίκτυπο, διαδραστικότητα και δημιουργικότητα. Είναι προσαρμοσμένα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων μαθησιακών αναγκών. Τα εκπαιδευτικά μας εργαστήρια ενθαρρύνουν σε βάθος τη συζήτηση των μαθησιακών θεμάτων και μεγιστοποιούν την αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευόμενους.

Δίκτυο εξειδικευμένων εκπαιδευτών

Για να προσφέρετε εξαιρετικές μαθησιακές εμπειρίες, χρειάζεστε εξαιρετικούς εκπαιδευτές.
Το δίκτυο εξειδικευμένων εκπαιδευτών και ειδικών σε θέματα της 360 PR PROFESSIONAL TRAINING έχει εμπειρία στη δημιουργία πολύτιμων μαθησιακών εμπειριών για την εκπαίδευση εργαζομένων σε διάφορα μέρη του κόσμου. Χρησιμοποιώντας δημιουργικές προσεγγίσεις, σύγχρονες λύσεις εκπαίδευσης, βιωματικά εργαλεία και προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, οι εκπαιδευτές μας παρέχουν υψηλού αντίκτυπου εκπαίδευση που κεντρίζει το ενδιαφέρον, μεταφέρει γνώση και διευρύνει τη σκέψη.

Σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα εταιρικά προγράμματα κατάρτισης που ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς στόχους του οργανισμού σας και καλύπτουν τις μαθησιακές σας ανάγκες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Επαγγελματισμός, καινοτόμες ιδέες, μετρήσιμα αποτελέσματα με οδηγό την εμπειρία μας και το όραμά σας.

Ξεκινώντας από υπηρεσίες SEO έως ολοκληρωμένες υπηρεσίες
που σχετίζονται με τη διαφήμιση και την προώθηση της επωνυμίας σας.

Subscribe

Με την εγγραφή σας, αυτόματα
αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης