Επαγγελματικό
Δίπλωμα στις Δημόσιες Σχέσεις

Ακολουθήστε μια στρατηγική προσέγγιση του PR μάρκετινγκ και προετοιμάστε τον εαυτό σας να μπορεί να ηγείται σε υψηλό επίπεδο. Με το εξειδικευμένο πρόγραμμα CIPR Professional PR Diploma, μπορείτε να αναπτύξετε της γνώσης σας, μαθαίνοντας για την χρήση του PR στον επαγγελματικό τομέα.

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα για την στρατηγική και το σχεδιασμό δημοσίων σχέσεων, την διαχείριση περιεχομένου, των μέσων ενημέρωσης, της δέσμευσης, της μέτρησης, της αξιολόγησης και την ηγεσία των δημοσίων σχέσεων. Όλα υποστηρίζονται από αναφορά στην ηθική και τον κώδικα δεοντολογίας. Μέσω αξιολόγησης από ένα ευρύ φάσμα εννοιών και τεχνικών για τις δημόσιες σχέσεις, θα σας βοηθήσουμε να γνωρίζεται πως να τα εφαρμόσετε πρακτικά στο δικό σας τομέα και χώρο εργασίας.

Διάρκεια: 10 μήνες
Επίπεδο: Διδασκαλία σε Masters επίπεδο

Accredited by:

Γίνονται 4 συνεδρίες αξιολόγησης το χρόνο. Ανάλογα με το πότε θα εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μπορείτε να το ολοκληρώσετε σε μόλις 10 έως 12 μήνες. Οι μαθητές θα πρέπει να αναμένουν ότι θα χρειάζεται να αφιερώσουν ένα χρονικό διάστημα για αυτοδιδασκαλία και αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση των προσόντων. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει περαιτέρω συμβουλές εάν απαιτείται.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι κατάλληλο για έμπειρος επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων, για επαγγελματίες που είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα σε μια διευθυντική θέση, ή σε άτομα που έχουν μελετήσει προηγουμένως το CIPR Advanced Certificate in Public Relations.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια εγγραφής.

 

Αίτηση Συμμετοχής

 

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Testimonials

Subscribe

Με την εγγραφή σας αυτόματα
αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης